Scroll Top

Pannendaken plaatsen, vernieuwen of renoveren

klassieke stormpan, actua pan, sneldek, tegelpan,…
ND Dakwerken - pannendaken - plaatsen en herstellen met garantie

ND Dakwerken is gespecialiseerd in de installatie, renovatie en herstelling van pannendaken. Wij houden daarbij rekening met uw persoonlijke smaak en noden. Eerst komen we ter plaatse om de specifieke situatie van uw woning te analyseren. Samen bekijken we wat budgettair en technisch gezien de beste aanpak is en wat u het mooiste vindt. Zo vinden we in onderling overleg uw ideale dakbedekking.

Ook voor het plaatsen van uw dakraam (Velux) kunt u op ons rekenen. 

Soorten dakpannen

We adviseren u graag bij de keuze van de juiste dakpannen, op basis van onze jarenlange ervaring. Zo krijgt u zicht op de mogelijkheden die er zijn. Er bestaan immers heel wat verschillende soorten pannen: de gewone klassieke stormpan, de actua pan, de sneldek, de tegelpan, enz.

U kunt bovendien kiezen uit een breed gamma aan merken zoals Koramic, Eternit, Monier en nog vele andere. Door onze deskundige aanpak en beeldmateriaal van reeds uitgevoerde realisaties krijgt u een goed idee van het uitzicht, de technische voordelen en de kostprijs van uw pannendak.

Hoeveel kost een nieuw pannendak?

De prijs hangt vooral af van het type dakpan en de oppervlakte. Tevens bepalen we in overleg of er nog andere werken moeten worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan isolatie of aanpassingen aan de dakstructuur. Elk project is anders, dus neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Herstelling van uw pannendak

Het is belangrijk om snel in te grijpen wanneer u de eerste tekenen van schade aan uw pannendak vaststelt. Een beschadigde of gebarsten dakpan lijkt misschien een klein probleem, maar het kan snel escaleren – zeker tijdens de herfst- en wintermaanden. Door een scheur in een dakpan kan regenwater uw dak binnendringen, waardoor er aanzienlijke schade aan uw isolatie, houtwerk of plafond kan ontstaan. Dat kan de herstellingskosten fors doen oplopen. Gelukkig kunt u dat vermijden door snel te handelen.

Neem nu contact met ons op zodat we de reparatie vroegtijdig kunnen aanpakken.

Renovatie of vervangen van uw pannendak

Als een pannendak zo’n dertig jaar oud is, moet u ervan uitgaan dat het tijd is om te renoveren. Een gerenoveerd pannendak zal uw woning een nieuwe look geven en de waarde van uw woning kan er aanzienlijk door verhogen. In elk geval kunt u op ons rekenen voor een vakkundige renovatie. Overweegt u om uw pannendak te renoveren?

Contacteer ons gerust. We komen graag langs voor een bezichtiging zodat we de omvang van de werken kunnen inschatten. Daarna maken we een vrijblijvende offerte voor u op.

Dakgoten bij uw pannendak

Naast het plaatsen, vernieuwen en renoveren van pannendaken, zijn we ook gespecialiseerd in het plaatsen of vervangen van de dakgoten. Dakgoten zijn essentieel voor een goede afvoer van regenwater en voorkomen schade aan uw woning of gebouw. Het is belangrijk om dakgoten regelmatig te inspecteren op scheuren, verstoppingen of lekkages. Wanneer u deze problemen tijdig aanpakt, voorkomt u grotere schade en hogere herstellingskosten.

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een professionele installatie van uw dakgoten. Of het nu gaat om dakgoten in zink, koper of PVC, wij zorgen voor een duurzame oplossing die voldoet aan uw wensen en noden. Ook voor herstellingen of vervangingen van dakgoten kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing zodat u snel weer beschermd bent.

Kortom, voor alles wat te maken heeft met uw pannendak en dakgoten, kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor een professionele aanpak en een duurzame oplossing.

Enkele realisaties met pannedaken

Huizen, appartementen, villas,…

Algemene dakwerken, zinkwerken,
gevelbekleding, asfalt & epdm

Hulp nodig bij uw dak? Bel ons…
+32 473 88 68 96

    Ja, ik sta toe dat ND Dakwerken mijn gegevens verzamelt, zoals beschreven staat in de privacy policy.*

    Toekomststraat 56
    8560 Wevelgem (Kortrijk)
    info@nd-dakwerken.be