Scroll Top

Sarkingdaken:
wanneer is het de beste keuze?

Dakwerken - Sarkin daken - Nico Desmet - bouwen, verbouwen, renovatiewerken

Met sarkingdaken biedt ND Dakwerken een interessante optie aan voor het isoleren van uw pannendak (hellend dak). Hierbij worden de isolatieplaten rechtstreeks op het bestaande kapgebinte aangebracht. Met sarking dakisolatie kan u het dak isoleren langs de buitenkant. Het is zowel mogelijk bij een renovatie als bij een nieuwbouw. Sarkingdaken hebben enkele belangrijke voordelen die we met plezier verder toelichten.

4 voordelen van sarkingdaken

Plaatsbesparing

Met sarking moeten we niet zo dik isoleren om toch een hoge isolatiewaarde te behalen. Zo bespaart u plaats aan het onderdak, binnenzijde van uw woning. Daarnaast kunnen sommige plekken die niet meer bereikbaar zijn van binnenuit alsnog geïsoleerd worden, omdat sarking dakisolatie vanaf de buitenzijde wordt aangebracht.

Langere levensduur van uw dakbedekking

Sarkingdaken zijn een duurzame oplossing voor dakisolatie. Door het isolatiemateriaal langs de buitenkant van het dak te plaatsen, wordt de levensduur van de dakbedekking verlengd en de onderhoudskosten verlaagd.

Verhoogde energie-efficiëntie

U kan met een sarkingdak uw energiefactuur en CO2-uitstoot aanzienlijk verlagen. De isolatie zorgt immers voor een verhoogde energie-efficiëntie van uw woning. Dat is altijd een goed idee, of u het nu doet voor het milieu of voor uw portemonnee.

Mogelijkheid tot subsidies

Sarkingdaken zijn niet alleen goed voor uw budget door de verhoogde isolatiewaarde, maar ook omdat er interessante steunmaatregelen zijn van de overheid. Er zijn namelijk verschillende subsidies beschikbaar voor het isoleren van uw dak.

Interesse in sarkingdaken?

Wilt u meer weten over de voordelen van sarkingdaken en hoe ND Dakwerken u hierbij kan helpen? Neem dan gerust contact met ons op. We geven u graag advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Enkele realisaties Sarkindak

Algemene dakwerken, zinkwerken,
gevelbekleding, asfalt & epdm

Vragen over uw sarkindak of isolatie? Bel ons…
+32 473 88 68 96

    Ja, ik sta toe dat ND Dakwerken mijn gegevens verzamelt, zoals beschreven staat in de privacy policy.*

    Toekomststraat 56
    8560 Wevelgem (Kortrijk)
    info@nd-dakwerken.be