Scroll Top

Wie is
Nico Desmet?

Als puber was ik reeds gebeten door de bouw! Door mijn vader deed ik van jongs af aan al heel wat ervaring op in de bouwsector. Ik werd betrokken bij verscheidene nieuwbouwprojecten die mijn pa realiseerde. En dit van fundering tot en met dakwerken. Na mijn schoolperiode (technisch onderwijs, A2) ben ik bij enkele aannemersbedrijven aan de slag gegaan en zo ontdekte ik dat mijn ware passie dakwerken zijn.

Na meer dan 15 jaar ervaring bij verscheidene dakwerkersbedrijven, ben ik eind 2013 tot het besluit gekomen om zelf de touwtjes in handen te nemen. ND Dakwerken, mijn eigen bedrijf, was geboren.

In 2015 vormde ik de eenmanszaak om, samen met mijn vrouw Tine Vrielynck, tot een vennootschap ND Dakwerken BVBA. We zijn een dynamisch team, een tandem. We evolueren continu mee met de nieuwste trends omtrent algemene dakwerken – pannendaken, sarkingdakenplatte dakengevelbekleding,… – en algemene zink- & koperwerken.

Neem af en toe een kijkje op onze nieuwspagina om geïnformeerd te blijven over de nieuwste trends en evoluties omtrent dakwerken.

Waarom
kiezen voor ND Dakwerken?

Door mijn passie voor het vak benader ik elk werk aslof het voor mezelf zou zijn. Een reparatie of volledige vernieuwing van een dak, gevel en/of dakgoot, is prioritair aan een woning. Deze werken moeten dan ook met de grootste zorg uitgevoerd worden. Bij ND Dakwerken is kwaliteit de hoogste norm en komt de klant op de eerste plaats. Een woord is een woord, en daar hecht ik dan ook het grootste belang aan.

ND Dakwerken beschikt over eigen materieel om de werken vlot en met een minimum aan hinder voor jouw uit te voeren.

 • Eigen kraan met een reikhoogte van 30 meter
 • Eigen buizenstelling (+/- 200M2) & veiligheidsstelling
 • Eigen kipaanhangwagen

Algemene dakwerken, zinkwerken,
gevelbekleding, asfalt & epdm

Hulp nodig voor uw dak? Bel ons…
+32 473 88 68 96

  Ja, ik sta toe dat ND Dakwerken mijn gegevens verzamelt, zoals beschreven staat in de privacy policy.*

  Toekomststraat 56
  8560 Wevelgem (Kortrijk)
  info@nd-dakwerken.be