Scroll Top

Zink & koperwerken
plaatsen & renoveren van dakgoten

Overweegt u om uw dakgoten te vernieuwen of te renoveren? Dan is het belangrijk om het juiste materiaal te kiezen. Uw keuze hangt af van uw budget, de gewenste uitstraling en de levensduur die u verwacht. Naast algemene dakwerken voert ND Dakwerken deze zink- en koperwerken niet alleen minutieus uit, we staan ook altijd klaar met professioneel advies om u te helpen bij uw materiaalkeuze.

Neem gerust contact op om uw project vrijblijvend te bespreken.

De 4 meest gekozen materialen voor dakgoten

We bespreken hieronder de top 4 materialen die het meest gekozen worden, en waarom ze een populaire optie zijn voor dakgoten.

Zink: duurzaam en budgetvriendelijk

Zink is een populair materiaal voor dakgoten vanwege de duurzaamheid en de aantrekkelijke prijs. Zink heeft een levensduur van ongeveer 25 jaar en is relatief eenvoudig te plaatsen. Dat maakt zinken dakgoten een budgetvriendelijke optie. Zinken dakgoten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder vierkant, halfrond en volledig rond.

Antra zink: een moderne look

Antra zinken dakgoten zijn even duurzaam als gewone zinken dakgoten, maar hebben een donkerdere kleur en een modernere uitstraling. Antra zink sluit mooi aan bij een moderne bouwstijl of donkere gevelstenen. Antra zinken dakgoten zijn beschikbaar in verschillende vormen, zoals vierkant, halfrond en volledig rond.

Quartz zink: hoogwaardige kwaliteit

Quartz zink is een hoogwaardig materiaal met een lange levensduur. Doordat Quartz zinken dakgoten bijzonder bestand zijn tegen corrosie zijn ze zeer geschikt voor gebruik in omgevingen met veel weer en wind. Quartz zinken dakgoten hebben een strakke, moderne uitstraling en ook hier kan u kiezen voor verschillende vormen, waaronder vierkant, halfrond en volledig rond.

Koper: tijdloos en duurzaam

Koperen dakgoten gaan bijzonder lang mee. Koper heeft een levensduur van ongeveer 50 jaar en is enorm goed bestand tegen corrosie. Koperen dakgoten hebben een unieke uitstraling en worden na verloop van tijd mooier doordat het patina effect. Het is een investering, maar het zal de uitstraling van uw woning aanzienlijk verbeteren. Bij koperen dakgoten heb je qua vormen dezelfde mogelijkheden als bij de voorgaande metalen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden voor uw nieuwe dakgoot.

Realisaties van onze
Zink- & Koperwerken

dakgoten in zink of koper

Algemene dakwerken, zinkwerken,
gevelbekleding, asfalt & epdm

Hulp nodig bij uw zinkwerken of koperwerken? Bel ons…
+32 473 88 68 96

    Ja, ik sta toe dat ND Dakwerken mijn gegevens verzamelt, zoals beschreven staat in de privacy policy.*

    Toekomststraat 56
    8560 Wevelgem (Kortrijk)
    info@nd-dakwerken.be