Scroll Top

Gevelwerken
eindeloze mogelijkheden,
betere isolatie

Nico Desmet - ND Dakwerken - Gevelwerken - plaatsen - renoveren - herstellen

Bij ND Dakwerken zijn we naast dakwerken ook gespecialiseerd in gevelwerken. Er zijn talloze mogelijkheden voor een gevelrenovatie. U kan bijvoorbeeld kiezen voor lei of pan, gevelplaat of hout. We staan u bij in uw keuze en zorgen ervoor dat de gekozen materialen bij uw smaak en budget passen. Er zijn heel wat voordelen en opportuniteiten, wanneer u voor ND Dakwerken kiest als aannemer voor uw gevelwerken.

We voorzien ook uw gevel van de nodige isolatie. Dikte van de isolatie is afhankelijk van de vooropgestelde isolatienorm (bv. bepaald door een architect).

Prijzen voor gevelwerken

Kosten variëren afhankelijk van de gekozen materialen en de omvang van het project. Bij ND Dakwerken garanderen we u echter steeds een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en leveren steeds nauwkeurig en professioneel werk af.

Naast het esthetische aspect, is ook isolatie van uw gevel een belangrijke factor. Een goed geïsoleerde gevel vermindert uw energieverbruik en draagt bij aan een duurzame toekomst. Onze experts adviseren u graag over de beste gevelisolatietechnieken en materialen voor uw specifieke situatie.

Kiest u voor ND Dakwerken, dan kiest u voor een betrouwbare partner in gevelwerken. We werken enkel met hoogwaardige materialen en garanderen u een feilloze uitvoering van uw project. Bovendien staan we steeds klaar om u bij te staan met advies en ondersteuning. Onze klanten zijn onze prioriteit en we streven steeds naar 100% tevredenheid. Met ND Dakwerken bent u verzekerd van een duurzame en esthetische gevel, met optimale isolatie en een uitstekende service.

stelling, hoogtewerker

Eigen buizenstelling voor veilige & vlotte werking

Dankzij onze eigen buizenstelling komt er geen externe firma aan te pas bij het plaatsen van uw nieuwe gevel. Of u nu een stelling vanaf de grond of vanaf een bestaand dak nodig heeft, wij zorgen voor een vlotte en veilige aanpak, en zo min mogelijk ongemak tijdens de werken aan uw gevel.

Isolatie: Gevelwerken zijn hét moment om te isoleren

Gevelwerken bieden ook de mogelijkheid om uw woning beter te isoleren. Bij ND Dakwerken begrijpen we maar al te goed het belang hiervan. U kan er immers heel wat energie en geld mee besparen. De dikte van de isolatie is afhankelijk van de vooropgestelde isolatienorm (bv. bepaald door een architect). Wij kunnen u ook verder adviseren over het isoleren bij gevelwerken. Zo bent u er zeker van dat uw gevel niet alleen mooier, maar ook energie-efficiënter wordt.

isoleren gevel

Service en expertise zijn standaard bij elk gevelproject

Bij ND Dakwerken staan we bekend om onze brede ervaring en persoonlijke benadering. Elke klant heeft unieke behoeften en daarom bieden we altijd advies op maat aan. Of u nu een klein of groot project heeft, wij gaan altijd voor het allerbeste resultaat.

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner voor uw gevelwerken? Contacteer ons en wij helpen u graag verder.

Enkele realisaties
van de gevelwerken

Algemene dakwerken, zinkwerken,
gevelbekleding, asfalt & epdm

Vragen over uw gevelwerken? Bel ons…
+32 473 88 68 96

    Ja, ik sta toe dat ND Dakwerken mijn gegevens verzamelt, zoals beschreven staat in de privacy policy.*

    Toekomststraat 56
    8560 Wevelgem (Kortrijk)
    info@nd-dakwerken.be