Scroll Top

Timmerwerken voor uw dak & het plaatsen van Velux-ramen

Timmerwerken - ND Dakwerken - Nico Desmet - bouwen en renoveren

Als professioneel dakwerkersbedrijf beschikken we niet alleen over de nodige expertise om dakwerken uit te voeren, maar ook over de juiste vaardigheden om diverse timmerwerken aan uw dak te realiseren.

U kan op ND Dakwerken een beroep doen voor:

 • Het uittimmeren van een nieuw dak
 • Een nieuwe bakgoot (rechthoekige dakgoot)
 • Het maken van Velux-gaten
 • De plaatsing van een dakraam (Velux-raam)
 • Het installeren van een nieuw dakplatform

Als specialist in dakwerken hebben we ook voor deze timmerwerken ons eigen materiaal, wat een vlot verloop van uw project garandeert. Als er bij de renovatie van uw dak toch timmerwerken nodig blijken te zijn aan het houtgebinte, het dakplatform en/of bakgoot, kunnen we dit meteen aanpakken en hebben we geen nood aan een montagepartner of externe timmerman.

Uittimmeren van een volledig nieuw dak

Bij de constructie van een nieuw pannendak – of verregaande renovatie – is het uittimmeren van het dak een cruciale fase. ND Dakwerken voert deze werken op een professionele en vlotte manier uit. Het houtgebinte zorgt niet alleen voor de essentiële stevigheid, maar kan ook dienen als basis voor de isolatie. Dankzij ons oog voor detail, uitgebreide ervaring en gefundeerde materiaalkennis garanderen we tevens een perfecte afwerking.

Plaatsing van
Velux-ramen

Het plaatsen van Velux-ramen kan een enorme meerwaarde zijn voor de ruimte onder uw dak, uw zolderkamer. Ramen zorgen niet alleen voor meer licht & lucht, maar ze creëren ook een gezellige kamer met een prachtig uitzicht. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de verschillende soorten dakramen door en door en kunnen u perfect bijstaan in uw keuze. Vraag dus gerust ons professioneel advies. We doen de timmerwerken voor het Velux-gat en ook de plaatsing van het dakvenster.

Plaatsen van Velux ramen in uw dak
platform uittimmeren

Plaatsing van
Nieuw dakplatform

Een dakplatform is een constructie die op een dak wordt geplaatst om een veilige en stabiele loopruimte te creëren. Het kan verschillende doeleinden hebben, zoals het ondersteunen van zonnepanelen, het plaatsen van airco of het creëren van een dakterras. We maken het platform op maat, volgens uw specifieke wensen. Hierbij houden we rekening met de draagkracht van het dak en garanderen we een stevige en veilige constructie, die voldoet aan alle voorschriften en vereisten die er zijn.

Wilt u meer informatie over timmerwerken aan uw dak en/of het plaatsen van Velux-ramen? Of wenst u de prijzen weten van de verschillende mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We bespreken met plezier uw project.

Enkele voorbeelden
van onze timmerwerken

Algemene dakwerken, zinkwerken,
gevelbekleding, asfalt & epdm

Vragen over onze timmerwerken? Bel ons…
+32 473 88 68 96

  Ja, ik sta toe dat ND Dakwerken mijn gegevens verzamelt, zoals beschreven staat in de privacy policy.*

  Toekomststraat 56
  8560 Wevelgem (Kortrijk)
  info@nd-dakwerken.be